DE BESTE DJ SHOWS VAN NEDERLAND

DJ shows

Wij geloven heilig in de gouden combinatie van entertainment en techniek. Het één versterkt het ander, want wat is Martin Garrix zonder show? Wat is Max Verstappen zonder auto?

Van de dikste DJ shows tot totale producties, wij zorgen voor beleving op locatie door onze state-of-the-art DJ shows en de leukste Allround DJ’s!

B11 DJ Show 1

De B11 DJ show

Voeg onze super toffe DJ toe aan een show met topkwaliteit geluid, de nieuwste LED-verlichting en een eyecatcher van een DJ Booth en je hebt de B11 DJ Show: hét totaalpakket voor jouw feestavond. De B11 DJ show komt standaard met:

4 truss pilaren met gestuurd bewegend en statisch LED-licht. In mat zwart of aluminum. 

IS DAT ALLES?
Nee! Want nog veel belangrijker is dat jouw feestavond 100% door gaat, goed wordt opgebouwd en dat alles afgestemd wordt met de feestlocatie. Allemaal inbegrepen!

LED-DJ Booth met Pioneer draaitafels, mixer en microfoon.

A-kwaliteit geluid welke precies is afgestemd op de locatie & personen.

DJ-show-brakkesteyn--compressed-min

LED-DJ Booth met Pioneer draaitafels, mixer en microfoon.

IS DAT ALLES?
Nee! Want nog veel belangrijker is dat jouw feestavond 100% door gaat, goed wordt opgebouwd en dat alles afgestemd wordt met de feestlocatie. Allemaal inbegrepen!

B11 DJ show

Om die reden zijn alle B11 DJ Shows inclusief

Gestuurde verlichting, zodat de locatie en dansvloer passend wordt verlicht.

Technisch team die zorg draagt voor de op- en afbouw en afstemming op locatie.

24/7 storingsdienst op alle apparatuur.

Telefonische intake met de DJ (mits je dat wilt).

Reserve-DJ die op de hoogte is van jullie muziekwensen en alle afspraken.

Met andere woorden: 100% succes garantie.

Upgrade your show

Make it spectacular! Hover over de afbeeldingen heen.

Uplights

Uplights lenen zich uitstekend voor het uitlichten van wanden, van kleine wanden tot enorme gevels buiten!

LED Dansvloer

Met onze Pixel 100 vloer kunnen we tot 100 vierkante meter (!) voorzien van een LED dansvloer!

Sparkulars

Dit effect is 100% vuurvrij, maar lijkt op echt vuurwerk! Sparkulars zijn overal te gebruiken en laten ieder event knallen.

Lasershow

Met onze RGB lasers haal je Tomorrowland naar jouw event. Onze operators zijn experts in lasershows die je doen verbazen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

CO2

Een van de meest gebruikte special FX die er zijn: CO2! Van CO2 jets tot aan CO2 guns je die zelf kunt schieten: we have it all!

Spiegelbol

Al jarenlang domineert de spiegelbol de dansvloer. De tientallen kleine bundels licht die geprojecteerd worden door middel van een spiegelbol, zorgen voor een speciaal effect, tot op de dag van vandaag!

Smoke Bubbles

Onze Smoke Bubble Blasters lenen zich uitstekend voor outdoor events waarbij bellenblaas bellen de hemel kunnen verlichten met 1000 zeepbellen per minuut!

TV screens & visuals

Make everything come to live! Met onze 4K videoscreens maak je jouw DJ show compleet met de tofste visuals.

Confetti

Confetti: er is niets feestelijkers. Of het nu gaat om confetti dat eenmalig geschoten wordt of een confetti blaster die de gehele ruimte voortdurend blijft voorzien: we have it!

Movingheads

Deze bewegende lichten zie je in alle clubs, op alle festivals. Waarom? Omdat deze veelzijdige spots overal voor te gebruiken zijn en gegarandeerd impact maken!

Vuurwerk

Samen met Mirage beschikken we over alle benodigde licenties en middelen voor het creëren een veilige vuurwerkshow. Van indoor theatervuurwerk tot het afsteken van Groot Vuurwerk vanaf meerdere posities tegelijk.

Lichtprojectie & Videomapping

Video mapping of projection mapping is het projecteren van een video animatie op een object. Dat object kan bijvoorbeeld een gebouw, auto of ander product zijn.

De kosten van een DJ Shows op locatie.

Maar wat kost het om DJ show te huren op jouw locatie? 

Houdt rekening met een budget vanaf €550,-, inclusief A-kwaliteit apparatuur, DJ booth en DJ gear, lichtshow  en op- en afbouw op locatie. 

Waarvoor onze DJ's geschikt zijn.

Bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels, openingen, festivals, publieksevenementen,  horecazaken, lounge events en veel meer.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Altijd een reserve DJ in combinatie met onze DJ shows

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Een DJ show pakket boek je vanaf 550,- euro. Wij werken met all-in prijzen, zonder kleine lettertjes, inclusief 24/7 storingsdienst en op- en afbouw. Waar gewenst breid je deze uit met een DJ, altijd inclusief reserve-DJ. Je hebt nergens omkijken naar!

Laat ons jou adviseren! Of het nu gaat om een rustige borrelavond met je collega’s of een feest waarbij het dak eraf moet, binnen op locatie of buiten op een grasveld of het strand: wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Als de beste! Ook voor de grotere festivals zijn we er voor je. Denk hierbij aan spraakmakende podia en hoogwaardige techniek, in combinatie met een spectaculair muzikaal programma, boordevol bands, DJ’s, artiesten en acts. Lees hier meer over bedrijfsfestivals of publieksevents

Wij zitten in de gehele BeNeLux en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, maar er is geen locatie te gek voor ons: we go everywhere!

Afhankelijk van het evenement, stellen we een selectie van apparatuur samen welke het best passend is bij de wensen, eisen en het budget van onze klanten. Wij werken met A-merken als L-Acoustics, Turbosound, Martin en Pioneer. 

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!