DJ workshops, Silent DJ, Event concepten & more.

Main services

Onze DJ’s die de DJ workshops geven behoren tot de top van Nederland. Ze kennen de apparatuur door-en-door en hebben allemaal een professionele DJ carriere, de een in de Urban scene, de ander in de House of Hardstyle. 

We leren je gasten alle kneepjes van het vak, op een interactieve en leuke manier. We zorgen hierbij voor alle apparatuur die er nodig is en kunnen ons aanpassen aan jouw programma. 

De Silent Disco Shows van B11 Event Group zijn de meest geavanceerde die er zijn! Het leukste van alles? Het is ontzettend schaalbaar: van een DJ battle tussen twee DJ’s voor 100 personen of een mega conferentie van 1000 personen: niets is te gek. Onze Silent Disco pakketten komen altijd inclusief licht, geluid, een DJ en de mogelijkheid tot meerdere kanalen. 

Bij B11 Event Group beschikken we over een aantal eigen Event Concepten, waaronder Crotona (House/Disco), Verboden Te Dansen (Guilty Pleasures/RnB), Arkadia (Hardstyle), Sourbite (Drum&Bass) en meer. Deze concepten zijn ook te boeken voor jouw event, in de vorm van een hosting, een DJ-set of een volledig avondvullend programma. 

Event productie B11 bij Crotona

Als we ergens écht goed in zijn: totaalproducties voor (bedrijfs-)festivals. We voorzien je van een spraakmakend podium, een ijzersterk staaltje techniek en een boeiende programmering. Zo zijn we een one-stop-shop voor jouw bedrijfsfestival met 100% succes garantie! 

Upgrade je events met DJ workshops, silent disco of totale event concepten.

De concepten van B11 Event Group zijn spraakmakende concepten die we naadloos kunnen implementeren in jouw evenement. Graag gaan we het gesprek aan om te kijken welk concept het best passend is! 

Waarom B11?
Veelgestelde vragen

Onze DJ-workshops zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderde DJ’s de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Je leert mixen, beatmatchen, en we introduceren je in de wereld van muziekproductie.

Een Silent DJ-evenement, ook wel bekend als een Silent Disco, is een evenement waarbij de muziek wordt uitgezonden via draadloze hoofdtelefoons in plaats van via luidsprekers. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende kanalen, waardoor iedereen naar zijn eigen muzieksmaak kan luisteren.

Bij B11 Event Group zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en gedenkwaardige evenementen die op maat gemaakt zijn voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsfeest, een productlancering, een muziekfestival of een intiem privéfeest, ons team van creatieve experts kan een concept ontwikkelen dat perfect past bij jouw visie.

Ja, B11 Event Group heeft ervaring met het organiseren van evenementen op verschillende locaties – van bedrijfsterreinen tot openbare parken. Wij zorgen voor alle benodigde vergunningen en zorgen ervoor dat de locatie voldoet aan alle veiligheidsnormen.

B11 Event Group kunnen we voorzien in overdekte podia, tenten en andere oplossingen om het comfort van de gasten te waarborgen, ongeacht de weersomstandigheden. In het geval van extreem slecht weer hebben we een plan B om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel en veilig verloopt.

Absoluut! Ons creatieve team kan samenwerken met jou om een uniek thema te ontwikkelen dat past bij jouw bedrijfscultuur en -waarden. We kunnen alle aspecten van het festival aanpassen – van decoratie en verlichting tot entertainment en catering – om dit thema tot leven te brengen.

 

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.