WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!
B11 Logo
MET JULLIE
INNOVATIEF
FLEXIBEL
IN 2019
BELEVEN

Wij voegen bijzondere muzikale beleving toe op feesten en evenementen

Je hebt ons gevonden! En dat is goed, want wij gaan jouw feest, congres, festival of ander evenement voorzien van BELEVING. Bij ons ben je namelijk aan het goede adres als je op zoek bent naar een spetterende DJ show, de beste live artiesten van Nederland, de nieuwste showtechniek op het gebied van licht, geluid, beeld en special FX en een sterk staaltje organisatorisch inzicht. We ontzorgen je op het gebied van muzikale programmering, (technische) eventproductie en voorzien je van tastbare, belevenisvolle concepten. Van microfoon tot festivalpodium, van congrestechniek tot openingsact. Mét oog voor detail, een fijn, jong en flexibel team en artiesten die er écht voor gaan. En dat op hoog niveau!

DJ-shows

B11 DJ Show - B11 Event Group

De B11 DJ show = beleven op het hoogste level! DJ’s van topniveau, Luxe LED Design DJ booths, adembenemende lichtshows en sprankelend geluid zorgen ervoor dat ieder evenement gaat stralen. Voeg daar de flexibiliteit, representativiteit en snelheid van B11 Events aan toe en zie ons als je partner voor de toekomst. Meer weten? Klik hier!

Artiesten & Acts

Artiesten en Acts - B11 Event Group

B11 werkt met een select aantal artiesten. Hierin staan enkel artiesten en bands waarvan we 100% zeker weten dat ze goed zijn, afspraken nakomen, representatief zijn en zich flexibel kunnen opstellen. Constante kwaliteit in beleving; daar gaan we voor! Meer weten? Klik hier!

Productions

Productions - B11 Event Group

Een vaste partner voor AV techniek met mogelijkheden tot uitbreiding in entertainment. Bij B11 ben je verzekerd van state-of-the-art lichttechniek, topkwaliteit geluid van o.a. L’Acoustics en high-end projectie- en beeldapparatuur. Technisch (gecertificeerd) personeel en deskundig advies maken B11 tot jouw partner voor alles betreft evenemententechniek. Meer weten? Klik hier!

Referenties

Wie jullie voor gingen

KLANTEN OORDEEL:

B11 Review - B11 Event Group

Sandra Frasa-ter Wengel

Op 1 september 2018 zijn wij getrouwd, waarbij Bram ons een TOP feest heeft bezorgd. Goede communicatie vooraf maar ook al onze wensen uit laten komen de avond zelf. Gezellige , vlotte gast die we zeker in gedachte houden voor een volgend feestje!

B11 Review - B11 Event Group

Anna-Maria Mantel-Giannattasio

Superbedrijf met een hart voor events en muziek. – Puur Events

B11 Review - B11 Event Group

Lenneke Anderson

Begin dit jaar heb ik de hulp ingeroepen van B11 events & agency voor het organiseren van een personeelsfeest. Door de kennis, ervaring en contacten hebben wij het leukste feest, op een hele gave locatie neer mogen zetten. – Albert Heijn Presikhaaf