World class DJ's

De beste en leukste DJ huren voor jouw bruiloft!​

Frontpage-slider.jpg

Je bruiloft is de belangrijkste dag van je leven! Er is geen tweede kans om het goed te doen. Daarom garanderen we succes op jouw bruiloft met onze B11 DJ’s, artiesten en shows.

Onze DJ’s en artiesten begrijpen het woord ‘beleven’ als geen ander. Maar, met meer dan 600 shows per jaar, begrijpt ons team van passionisten en experts de match tussen de nieuwste techniek met hoogwaardig entertainment óók als geen ander.

Het zit niet voor niets in de naam: B11 – uitgeschreven: B-ELEVEN. En laat dat nu nét onze X-factor zijn!

Frontpage-slider.jpg

Waarom een Allround DJ van B11?

Een B11 DJ...

Altijd stijlvol & good looking!
de leeftijd van onze DJ’s varieert tussen de 22 en 38 jaar

Ontzettend veel ervaring!
heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen. Masters achter de knoppen.

Heeft een professionele muziek carrière!
vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest

Is vlot en sociaal!
draait niet alleen lekker, maar mengt zich met jouw publiek en die verzoekjes wél draait

TOC_D1_B2-71-scaled

heeft een professionele muziek carrière. vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest

heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen (bakken aan ervaring)

Mil & Jes boeken

How do I choose?

Hoe kies je de juiste DJ?

Nederland kent net zoveel inwoners als DJ’s.

Waar begin je? Precies deze vraag kregen we een aantal jaren geleden erg vaak. Want wat maakt nu een goede DJ? En welke DJ past nu echt bij mij? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer.

Om jou de ideale DJ te matchen, hanteren wij een strikte selectie die verzekert dat je een DJ krijgt die de vibe perfect aanvoelt, technisch vaardig is, en een breed muziekrepertoire heeft. Onze B11 DJ’s zijn erop gericht om van jouw feest een memorabele happening te maken. Kies je voor een B11 allround DJ, dan kies je voor gegarandeerd feestsucces. 

Allround, house of juist Hiphop

De sfeer van je feest wordt voor een groot deel bepaald door de muziekkeuze, en het selecteren van het juiste genre is cruciaal voor het succes van je evenement. Als je een veelzijdig publiek verwacht, is een allround DJ vaak de beste optie. Zij kunnen naadloos schakelen tussen verschillende stijlen en zo inspelen op de wensen van diverse gasten, van de grootste hits uit de jaren ’80 tot de laatste top 40-nummers.

Organiseer je echter een chic cocktailavond of een trendy bedrijfsevent, dan past housemuziek wellicht perfect. Met zijn opzwepende beats en ritmische baslijnen creëert housemuziek een energieke en moderne ambiance die aanzet tot dansen.

Bij een jonger publiek of een themafeest kan hiphop de juiste keuze zijn. Hiphop brengt een rauwe energie en een gevoel van street cred die vooral bij de jongere generatie goed kan vallen. Het is ook perfect voor een urban thema of een danswedstrijd.

Uiteindelijk is de keuze van een genre sterk afhankelijk van je doelgroep en het type feest dat je wilt geven. Gelukkig kunnen wij je daarbij erg goed helpen & adviseren. 

Onze DJ talenten

Druk op de afbeelding voor meer info

Wat kost een bruiloft DJ?

Maar wat kost het om een DJ te huren op locatie voor jouw bruiloft? 

Houdt rekening met een budget vanaf €250,-. op basis van 1 uur.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Altijd een reserve DJ in combinatie met onze DJ shows

Nummer 1 in bruiloften in Nederland

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Een DJ huren doe je vanaf 250,- euro. Is er apparatuur nodig op locatie? Dan kan je direct een vrijblijvende offerte maken op deze website met daarbij horende prijzen.

Dit hangt af van het evenement, maar meestal speelt een DJ set ergens tussen 2 en 4 uur. Langere DJ sets zijn geen probleem!

Dit hangt af van de DJ en hun specialiteit. Sommige DJ’s hebben een zeer specifiek genre waarin ze uitblinken, terwijl anderen een breed scala aan muziekstijlen kunnen spelen en volledig allround zijn. Het is belangrijk om dit van tevoren te bespreken om ervoor te zorgen dat de DJ bij je bruiloft past. Daarvoor zijn wij in het leven geroepen! 

Nee! Wij zijn een one-stop-shop voor muziek en techniek en nemen alles voor je uit handen.

Op iedere bruiloft werken we met een reserve-DJ. Dit is een DJ van hetzelfde kaliber die stand-by staat mocht de geplande DJ onverwachts niet kunnen. Je bent dus altijd verzekerd van een DJ!

Laat ons je daarbij helpen! Met meer dan 300 bruiloften per jaar, is er maar weinig wat wij nog niet eerder gezien hebben. Daardoor matchen we jou met de beste DJ voor jouw feest of evenement!

Beschikbaarheid checken

Gratis advies ontvangen?

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid van onze DJ’s te checken en een offerte aan te vragen met alles wat je dient te weten.