Locatie Partner worden?

Altijd een vaste partij voor eventtechniek en muzikaal entertainment. Onze bewezen formule ontzorgd inmiddels meer dan 30 locaties op deze facetten.

Bram Hendrik

Een AV partner waar je op aan kan voor eventlocaties.

Als techniek niet werkt, dan is dat een probleem. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat de voordelen zijn als je een eventlocatie door- en door kent en dezelfde taal spreekt. Het gevolg? Feilloze evenementen, keer op keer weer. 

Dus, geen:

– DJ die te hard draait
– Technici die de locatie niet netjes achterlaten
– Shows die niet matchen met de behoeftes van de locatie
– Klachten vanuit de buurt of vergunningen die op de tocht staan
– Gedoe voor jou of je klanten op het gebied van muziek en techniek!

Daarom zijn wij er! 

  • Van vaste installaties met professionele (en begrensde) apparatuur
  • DJ shows waarbij de show aansluit op je locatie en de DJ altijd jong, knap en goed is. 
  • Ruime expertise over evenemententechniek en entertainment, met 24/7 ondersteuning. 
  • Altijd toegang tot onze kennis en antwoord op alle vragen omtrent evenemententechniek en entertainment.
  • De juiste verkoopmaterialen om onze shows, techniek en ons entertainment aan te kunnen bieden aan jouw klanten. 
5.0
5/5
23 Google reviews

Partnerships met eventlocaties

Onze gecertificeerde technici voorzien jouw eventlocatie van de juiste techniek. Of het nu gaat om presentatietechniek, een audiosysteem voor spraak of een feestavond of een podium met lichtapparatuur: we plaatsen het allemaal. Het grootste voordeel? Is er een defect of aanvullende techniek nodig, dan schiet onze verhuur-afdeling te hulp. 

Evenemententechniek is kostbaar. Juist daarom heb je passend advies nodig over duurzame investeringen: wij hebben net zo veel belang bij relevante investeringen voor jouw locatie als dat wij dat hebben. We bieden diverse mogelijkheden als het gaat om verhuur, lease of de aanschaf van apparatuur en informeren je graag.

De B11 DJ shows zijn een begrip in Nederland en zeer gewild bij eventlocaties. Waarom? Omdat deze staan voor een constante hoge kwaliteit. Ons kantoor is erop ingericht om alle 700 evenementen per jaar te voorzien van dezelfde hoge kwaliteit show en DJ. Je weet dus exact wat je in huis haalt en wij personaliseren onze brochures en jouw unieke landingspagina zodat je onze shows kunt aanbieden alsof ze uit je eigen magazijn komen. 

We werken met vaste, aantrekkelijke commissies en zijn altijd bereikbaar voor maatwerk en vragen. Niet voor niets dat onze DJ shows momenteel standaard worden meegenomen in meer dan 25 locaties in Nederland! 

One call away! Als vaste partner zijn we altijd dichtbij als het gaat om vragen over evenemententechniek en entertainment. Graag nemen we het contact dan ook over op het moment dat hier veel expertise vereist, zodat we direct met jouw klant aan de slag kunnen over de invulling. Is alles helder? Dan komen we weer bij je terug en gaan we aan de slag met een voorstel voor je! 

Met de sterk veranderende regelgeving, is het zaak bij te blijven zodat vergunningen nooit op de tocht komen te staan. Als partner van B11 is dat voor jou geen issue: wij monitoren jaarlijks de nieuwe regelgeving en kennen jouw locatie als geen ander. We weten daarom altijd wat de limiet is als het gaat om geluid of constructiviteit en geven je garanties dat je je daar nooit zorgen over hoeft te maken. 

Wanneer je onze producten opneemt in jouw offertes, zitten hier goede benefits aan vast. Waaronder een vaste commissie, zodat het altijd lonend is om onze producten aan te bieden. Hier maken we vooraf goede afspraken over, zodat we zeker weten dat onze samenwerking gaat slagen! Vanzelfsprekend zit er – naast alle voordelen van een partnership – ook een wisselwerking in: we sturen onze klanten natuurlijk het liefst naar locaties waar wij vaak en graag komen! 

Intensief samenwerken wordt beloond. Want, zoals je wellicht van ons weet: wij kunnen feestjes bouwen als geen ander. En komen dit ook graag doen op jullie locatie, voor jullie! We vertellen je graag alles over ons punten-systeem, want niets is leuker dan samen succes vieren.

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om meer informatie te krijgen betreft B11 partner worden.

Waarom B11 als partner?
Veelgestelde vragen

Bij B11 Event Group draait het allemaal om onze mensen. Ons team, bestaande uit gepassioneerde experts in geluid, licht, beeld en speciale effecten, is wat ons onderscheidt. Zij combineren technische bekwaamheid met creatieve flair en een onverzettelijke toewijding aan het overtreffen van klantverwachtingen. Onze aanpak is persoonlijk en collaboratief: we luisteren, begrijpen en vertalen jouw visie naar een buitengewoon evenement. Bij B11 Event Group staat ons toegewijde team klaar om elk evenement met precisie, innovatie en passie tot leven te brengen.

 

Omdat je dan verzekerd bent van een constante, hoge kwaliteit op het gebied van muziek en techniek. Daarnaast haal je alle expertise in huis op het gebied van evenemententechniek, loont het om met ons te werken en spaar je voor hét personeelsfeest van het jaar, namelijk die van jullie!

Wij werken met allerhande (high-end) evenementenlocaties in de BeNeLux. Denk jij dat jij onze hulp goed kunt gebruiken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we komen graag langs!