Publieksevenementen

Licht, geluid & decoratie
in harmony en goed geregeld.

DWG-20210905-99-scaled.jpg

What we do!

Festivals en publieksevenementen: van planning tot uitvoering

Het organiseren van een festival of publieksevenement kan complex en overweldigend lijken – een doolhof van creatieve, technische en logistieke taken, van concept tot afbraak, inclusief vergunningen, veiligheid en financiën. Maar voor ons is het een tweede natuur.

Iedere keer weer onderscheidend zijn als het gaat om de audiovisuele beleving van je bezoekers: dat is onze missie. Wij werken voor meer dan 40 organisatoren van publieksevenementen, waaronder onze eigen pareltjes: Crotona, Arkadia, Illuminate, Sourbite en Verboden Te Dansen.

Als uw productiepartner brengen wij jouw visie tot leven. Of je nu in de conceptfase zit of voor een nieuw festival of dat je evenement al jaren bestaat. 

Benieuwd hoe wij jouw event naar een hoger niveau tillen? Of creatief brainstormen over de invulling op ons flashy kantoor? Hit us up!

5.0
5/5
23 Google reviews

Crotona 2023 

Main services

Het begint allemaal met een concept en een publiek. Wie zijn je bezoekers en welke sfeer wil je voor hen creëren? We werken samen met de meest begeerde creatieve ontwerpers en producenten, gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en creëren van onvergetelijke omgevingen en podia om de ervaring van je bezoekers te verrijken en te verbeteren.

Dit is je kans om je publiek te imponeren en je visie werkelijkheid te maken. Verlichting, audio, video, podiumontwerp, speciale effecten, rigging en elektrische indelingen; we hebben alle kennis in huis om ze op elke locatie te implementeren, van bos tot evenementenhal. We werken samen met de beste en slimste professionals voor een stressvrije en soepele uitvoering ter plaatse.

 

Zodra de ontwerpen klaar zijn, gaan we over tot productie op locatie. Opnieuw heb je een plan nodig – om alle vergunningen te krijgen en ieders veiligheid te garanderen, terwijl je de beste bezoekerservaring biedt. Dit omvat alle bezoekersfaciliteiten, routing en logistiek op en rond de festivallocatie, van rijplaten en lagen tot toiletten. We beheren alle leveranciers die de locatie betreden tijdens opbouw en afbraak, zorgend dat je evenement op tijd wordt gebouwd, binnen budget blijft en trouw blijft aan zijn ontwerpen.

Nu voor de kers op de taart; de decoraties. Veel denkwerk en aandacht gaat naar het ontwerpen en bouwen hiervan, om echt jouw concept tot leven te brengen en een onvergetelijke, blijvende indruk achter te laten op je publiek. We begrijpen dat het ‘m in de details zit, daarom werken we samen met uitstekende freelance ontwerpers die perfect passen bij jouw specifieke evenement.

 

Licht en geluid op festivals & publieksevenementen

Om zorgeloos te kunnen genieten van de technische kant van je festival of publieksevenement, heb je een ervaren partij nodig die er 100% een gegarandeerd succes van maakt. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen.

Bij B11 starten we met een brainstorm en intake, waarin we naar jullie voorkeuren luisteren, advies geven en met een concreet plan komen.

We kijken naar een passende show, eventuele extra’s zoals CO2, flames, kinetic apparatuur, vuurwerk, video en alles wat maar gek genoeg is (we love it!).

Vervolgens creëren we de perfecte match tussen techniek en design. Dit krijg je vervolgens te zien in een persoonlijk voorstel.

Na jouw akkoord, kun je achterover leunen! Wij verzorgen de volledige technische productie van jouw evenement. Een succes? Dat wordt het zeker.

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.

Wat zeggen onze klanten over ons

Vanaf moment 1 ondersteuning gehad met onze festival vergunning. Zonder B11 was dat niet gelukt!

Vlame Events

We kwamen met B11 met wat ideeen waarvan we niet wisten in hoeverre het haalbaar was, maar met duidelijke begrijpelijke taal heeft Ritchie ons meegenomen. Nu werken we alweer 3 jaar samen.

Festify