B11 DJ Academy

Draaien is een kunst! Nummers achter elkaar plakken kan iedereen.

Hoe kunnen wij er als B11 nu voor zorgen dat onze DJ’s altijd goed presteren? Ook wij hebben als geen ander ervaren dat de ene DJ de andere niet is. Met net zoveel inwoners als DJ’s in Nederland willen we onze klanten de garantie geven dat ze écht een topper boeken. Want, als je weet hoe een draaitafel werkt, wil dat nog niet zeggen dat je kan draaien.

Om die reden hebben wij, Bram en Ritchie, als eigenaren van B11, de DJ Academy opgericht. We zijn immers zelf door- en doorgewinterde Allround DJ’s en kennen door jarenlange ervaring geen negatieve reviews. En laat dat nu nét zijn wat we willen bereiken binnen B11: alleen maar toppers ‘behind the decks’. 

Visuals B11

Some of the best in the business

Van welke DJ krijg je les?

Tim

Producer god

Timo

Producer god

Nino

Producer koning

Ritchie

Allround eindbaas

Niek Bienenmann

Vinly eindbaas!

Kasper

De alleskunner!

Wat we in de B11 DJ academy leren.

Binnen onze academy scholen we onze DJ’s op meerdere vlakken, zo leren ze:

Waarom bestaat de B11 DJ acadmy

Onze grootste uitdaging binnen B11 zit hem altijd in het vinden en bij ons houden van DJ-talent. Want, de échte toppers worden geboekt: minstens 104 keer per jaar. Aan ons de taak om te filteren en te scouten naar DJ talent: de jongens en meiden die vlot zijn, begrijpen hoe de dansvloer werkt, in kunnen spelen op hun publiek en iedere avond weer datgene doen waar ze het gelukkigst van worden: avonden overgetelijk maken voor de gasten voor de DJ-booth. 

Met meer dan 600 shows per jaar hebben we dan ook een sterke selectie nodig aan DJ’s die iedere week weer de sterren van de hemel draaien. Daarom zijn we maar al te blij met onze (momenteel 13) top DJ’s die we regelmatig zien in onze academy om de ‘geen-slechte-reviews’ policy in stand te houden. 

You think you’ve got what it takes to become a B11 DJ? Blow us away!

B11: uitspraak, B-eleven. Beleven <3

THIS IS HOW WE STEAL THE SHOW!