Rigging, beeld, geluid, licht & Special FX goed geregeld.

Waar zijn we goed in?

Bij B11 Event Group draait alles om veiligheid, vooral bij rigging. We zijn experts in dit veld: we hangen er alles aan op – van licht en geluid tot beeld en special FX. Onze rigging materialen komen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Als gecertificeerd rigger hebben we een diepgaande kennis van de mogelijkheden. Er is veel mogelijk, maar het vereist deskundigheid om het correct en veilig uit te voeren.

L' acoustics bij B11

Beeld is krachtig en spreekt volumes – dit is meer dan een cliché, het is een feit. Of het nu gaat om een presentatie, video of animatie, het kan je evenement dynamisch verrijken. Of het nu een welkomstbericht, kick-off, productintroductie of sfeercreatie is, de sleutel is de perfecte integratie van beeld in het programma en feilloze technische uitvoering. Dat is waar B11 Event Group uitblinkt en echte waarde toevoegt.

Led wall op festival

Bij B11 Event Group weten we dat geluid, net zoals licht en beeld, een cruciale component is van elk evenement, of het nu een seminar, concert, beurs of festival betreft. Het streven naar helder, zuiver en optimaal geluid is onze topprioriteit. Daarom kiezen we alleen voor topmerken zoals L-Acoustics, Turbosound, Midas en Sennhesier. Zo verzekeren we onberispelijke verstaanbaarheid en superieure muziekkwaliteit. Daar staan wij voor!

L' acoustics bij B11

Bij B11 Event Group begrijpen we de immense kracht van licht in het creëren van de perfecte sfeer en beleving. Geen evenement is volledig zonder het passende licht – of het nu het spotlight op het podium, de accentverlichting op het decor, of het sfeerlicht in de ruimte betreft. Deze elementen samen versterken de ervaring van elke bezoeker. Met onze uitgebreide kennis en middelen, garanderen we dat jouw evenement op de meest stralende wijze gepresenteerd wordt!

Crotona 04.11.22 -98

Bij B11 Event Group tillen we evenementen naar een hoger niveau met onze onvergetelijke Special FX. Deze visuele verrassingen, van adembenemende vuurwerkshows en hypnotiserende lasershows tot mysterieuze rookmachines en feestelijke confettikanonnen, geven jouw evenement een extra dimensie die jouw publiek zal betoveren. Onze specialisten combineren artistieke visie met technische expertise om veilige en spectaculaire effecten te creëren die perfect aansluiten bij de sfeer en thema van jouw evenement. Bij B11 Event Group maken we het onmogelijke mogelijk en transformeren we jouw visie in een spectaculaire realiteit!

06-05 Crotona-210

Rigging, beeld, geluid, licht & special fx: onze werkwijze

Bij B11 Event Group gaan we voor show en beleving van de bovenste plank. Een state-of-the-art technische productie is namelijk hetgeen wat mensen zien, voelen, horen en dus beleven. Wij zijn goed in het vertalen van jouw merk naar show en techniek en vinden altijd  manieren om jouw event onderscheidend te maken van de rest. 

Ons team bestaat uit lichtoperators, designers, geluidstechnici, special fx experts en representatieve technici. Graag nodigen we je uit op ons kantoor om te ontdekken hoe we jouw event naar een hoger niveau kunnen tillen.

Waarom B11?
Veelgestelde vragen

We werken met gerenommeerde A-merken zoals L-Acoustics, Turbsound, Sennhesier en Midas om een hoge muziekkwaliteit en goede verstaanbaarheid te garanderen.

Onze lichteffecten variëren van spotlights op het podium en accentverlichting op het decor tot sfeerlicht in de ruimte. We kunnen het lichtontwerp aanpassen aan de sfeer en het thema van jouw evenement. Daarnaast beschikken we over custom LED verlichting, waarmee we uniek zijn in de wereld.

Bij B11 Event Group bieden we een breed scala aan Special FX, waaronder vuurwerkshows, lasershows, rookeffecten, CO2, confettikanonnen en nog veel, véél meer. 

We integreren naadloos beeld in jouw evenement, of het nu een presentatie, video of animatie is. Wij zorgen voor de technische uitvoering en het naadloos opnemen van deze elementen in het programma van het evenement: van cameratechniek tot LED screens, professionele VJ’s en alle benodigde randapparatuur.

Bij B11 Event Group draait het allemaal om onze mensen. Ons team, bestaande uit gepassioneerde experts in geluid, licht, beeld en speciale effecten, is wat ons onderscheidt. Zij combineren technische bekwaamheid met creatieve flair en een onverzettelijke toewijding aan het overtreffen van klantverwachtingen. Onze aanpak is persoonlijk en collaboratief: we luisteren, begrijpen en vertalen jouw visie naar een buitengewoon evenement. Bij B11 Event Group staat ons toegewijde team klaar om elk evenement met precisie, innovatie en passie tot leven te brengen.

 

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.