ONE-STOP-SHOP VOOR TECHNIEK EN MUZIEK

De beste dj-shows van Nederland

Wij geloven heilig in de gouden combinatie van entertainment en techniek. Het één versterkt het ander, want wat is Martin Garrix zonder show? Wat is Max Verstappen zonder auto?

Van de dikste dj-shows tot totale producties, wij zorgen voor beleving op locatie door onze state-of-the-art dj-show: hét totaalpakket met techniek én muziek, te boeken met óf zonder dj!

B11 DJ shows_0001_0. Start

De B11 dj-show met óf zonder dj

Je eigen DJ show visueel samenstellen doe je in onze dj- show configurator. Onze dj-shows zijn altijd uitgerust met:

4 truss pilaren met gestuurd bewegend en statisch LED-licht. In mat zwart of aluminum. 

IS DAT ALLES?
Nee! Want nog veel belangrijker is dat jouw feestavond 100% door gaat, goed wordt opgebouwd en dat alles afgestemd wordt met de feestlocatie. Allemaal inbegrepen!

LED-DJ Booth met Pioneer draaitafels, mixer en microfoon.

A-kwaliteit geluid welke precies is afgestemd op de locatie en het aantal personen.

B11 DJ shows_0009_8. Nude + TV + 2 palen + octostrips

LED-DJ Booth met Pioneer draaitafels, mixer en microfoon.

IS DAT ALLES?
Nee! Want nog veel belangrijker is dat jouw feestavond 100% door gaat, goed wordt opgebouwd en dat alles afgestemd wordt met de feestlocatie. Allemaal inbegrepen!

B11 DJ shows_0024_23.   Green + 2 palen + octostrips_

Om die reden zijn alle B11 dj-shows inclusief:

Gestuurde verlichting, zodat de locatie en dansvloer wordt omgetoverd tot ware club.

Technisch team die zorg draagt voor de op- en afbouw en afstemming op locatie.

24/7 storingsdienst op alle apparatuur.

Boek je onze show met een dj, dan komt erbij:

Telefonische intake met de DJ (als je dat wilt).

Reserve-DJ die op de hoogte is van jullie muziekwensen en alle afspraken.

100% succes garantie.

Meer info over onze dj toppers? Check it here.

Upgrade your show

Make it spectacular! Hover over de afbeeldingen heen.

Uplights

Uplights lenen zich uitstekend voor het uitlichten van wanden, van kleine wanden tot enorme gevels buiten!

LED Dansvloer

Met onze Pixel 100 vloer kunnen we tot 100 vierkante meter (!) voorzien van een LED dansvloer!

Sparkulars

Dit effect is 100% vuurvrij, maar lijkt op echt vuurwerk! Sparkulars zijn overal te gebruiken en laten ieder event knallen.

Lasershow

Met onze RGB lasers haal je Tomorrowland naar jouw event. Onze operators zijn experts in lasershows die je doen verbazen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

CO2

Een van de meest gebruikte special FX die er zijn: CO2! Van CO2 jets tot aan CO2 guns je die zelf kunt schieten: we have it all!

Spiegelbol

Al jarenlang domineert de spiegelbol de dansvloer. De tientallen kleine bundels licht die geprojecteerd worden door middel van een spiegelbol, zorgen voor een speciaal effect, tot op de dag van vandaag!

Smoke Bubbles

Onze Smoke Bubble Blasters lenen zich uitstekend voor outdoor events waarbij bellenblaas bellen de hemel kunnen verlichten met 1000 zeepbellen per minuut!

TV screens & visuals

Make everything come to live! Met onze 4K videoscreens maak je jouw DJ show compleet met de tofste visuals.

Confetti

Confetti: er is niets feestelijkers. Of het nu gaat om confetti dat eenmalig geschoten wordt of een confetti blaster die de gehele ruimte voortdurend blijft voorzien: we have it!

Movingheads

Deze bewegende lichten zie je in alle clubs, op alle festivals. Waarom? Omdat deze veelzijdige spots overal voor te gebruiken zijn en gegarandeerd impact maken!

Vuurwerk

Samen met Mirage beschikken we over alle benodigde licenties en middelen voor het creëren een veilige vuurwerkshow. Van indoor theatervuurwerk tot het afsteken van Groot Vuurwerk vanaf meerdere posities tegelijk.

Lichtprojectie & Videomapping

Video mapping of projection mapping is het projecteren van een video animatie op een object. Dat object kan bijvoorbeeld een gebouw, auto of ander product zijn.

De kosten van een DJ Shows op locatie.

Maar wat kost het om een dj-show inclusief dj te huren op jouw locatie? 

Houdt rekening met een budget vanaf €1095,- excl. BTW. inclusief A-kwaliteit apparatuur, DJ booth en DJ gear, lichtshow, op- en afbouw op locatie én een professionele B11 Allround dj voor vier uur, exclusief transport.

Onze DJ's zijn geschikt voor

Bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels, openingen, festivals, publieksevenementen,  horecazaken, lounge events en veel meer.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Altijd een reserve DJ in combinatie met onze DJ shows

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Een DJ show pakket boek je vanaf €1095,- euro excl. BTW. Wij werken met all-in prijzen, zonder kleine lettertjes, inclusief 24/7 storingsdienst en op- en afbouw, exclusief transport. Waar gewenst breid je deze uit met een DJ, altijd inclusief reserve-DJ. Je hebt nergens omkijken naar!

Laat ons jou adviseren! Of het nu gaat om een rustige borrelavond met je collega’s of een feest waarbij het dak eraf moet, binnen op locatie of buiten op een grasveld of het strand: wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Als de beste! Ook voor de grotere festivals zijn we er voor je. Denk hierbij aan spraakmakende podia en hoogwaardige techniek, in combinatie met een spectaculair muzikaal programma, boordevol bands, DJ’s, artiesten en acts. Lees hier meer over bedrijfsfestivals of publieksevents

Wij zitten in de gehele BeNeLux en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, maar er is geen locatie te gek voor ons: we go anywhere!

Afhankelijk van het evenement, stellen we een selectie van apparatuur samen welke het best passend is bij de wensen, eisen en het budget van onze klanten. Wij werken met A-merken als L-Acoustics, Turbosound, Martin en Pioneer. 

Beschikbaarheid checken

Gratis advies ontvangen?

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid van onze DJ shows te checken en een offerte aan te vragen met alles wat je dient te weten.