EVENTSTYLING, Creating your event with Style!

JOUW EVENT VOLLEDIG GESTYLED?

Bij B11 Event Group draait alles om veiligheid, vooral bij rigging. We zijn experts in dit veld: we hangen er alles aan op – van licht en geluid tot beeld. Onze rigging materialen komen rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Als gecertificeerd rigger hebben we een diepgaande kennis van de mogelijkheden. Er is veel mogelijk, maar het vereist deskundigheid om het correct en veilig uit te voeren.

Met decor maak je iedere productie pas écht af. We werken met eigen designers op het gebied van decor en podiumbouw en beschikken over een diverse vooraad aan decormaterialen voor het aankleden van podia, eventterreinen, backstage areas, ingangen en meer.

100% weather-proof! Onze overkappingen zijn er in alle soorten en maten: van hoge truss-overkappingen met transparant zeil tot stretch-tenten en -daken. Daarnaast bouwen we diverse podiumoverkappingen van truss en steigermateriaal, waardoor jouw evenement geheel weersbestendig wordt.

Bij B11 Event Group begrijpen we de immense kracht van licht in het creëren van de perfecte sfeer en beleving. Geen evenement is volledig zonder het passende licht – of het nu het spotlight op het podium, de accentverlichting op het decor, of het sfeerlicht in de ruimte betreft. Deze elementen samen versterken de ervaring van elke bezoeker. Met onze uitgebreide kennis en middelen, garanderen we dat jouw evenement op de meest stralende wijze gepresenteerd wordt!

Crotona 04.11.22 -98

Voor ieder thema een passend decor! Door de jaren heen hebben we diverse decorstukken verzameld voor een hoop verschillende thema’s: Great Gatsby, Winter Wonderland, Gala Chique, White Ibiza, Techno Black en nog veel meer. We zijn benieuwd naar jouw thema event en komen graag met gepaste aankleding op locatie! 

Waarom wij geloven in eventstyling?

Waarom geloven we bij B11 Event Group in eventstyling? Omdat het de sleutel is tot onvergetelijke ervaringen. Het transformeert een gewoon evenement in een buitengewoon spektakel, wekt emoties op en brengt jouw visie tot leven. Eventstyling is niet zomaar decoreren, het is een verhaal vertellen en een gevoel overbrengen.

Veelgestelde vragen

Alles begint met een brainstorm: wat moet jouw event uitstralen? Op basis van jouw wensen en eisen gaan wij aan de slag met een styling-voorstel op maat, welke naadloos aansluit bij jouw event.

Het is de combinatie van eventstyling en het inzetten van de juiste techniek wat ons onderscheid van anderen. Combineer je een perfect uitgedacht decor met een spraakmakend lichtplan en video, dan krijg je een event wat zich gegarandeerd onderscheid van anderen en bij blijft.

Ja, dit doen we. Afhankelijk van je wensen gaan onze designers aan de slag met het maken van decor. Dit kan bestaan uit print op hard materiaal tot fysiek decor van bijvoorbeeld hout, of een combinatie daarvan. Onze creatieve ontwerpers gaan graag voor je aan de slag! 

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.