How it al started!

In 2013 begonnen we met het verhuren van DJ’s en apparatuur op locatie, omdat we dachten dat dit beter kon. Vanuit ons knusse kantoortje in Weurt groeiden we door naar onze mega homebase in Nijmegen: “there where the magic happens.”

Inmiddels bezitten we een mooie positie in de markt: trotse marktleider van DJ shows op locatie met meer dan 600 shows per jaar en technisch producent van meer dan 35 publieksevenementen per jaar. 

Always on the lookout

“Creating life lasting memories by amazing the audience with innovative audiovisual shows and entertainment.”

Met een scherpe blik richten we ons op de markt, altijd voorop lopend in de stroom van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Om evenementen onvergetelijk te maken, blijven we continu op jacht naar de nieuwste techniek op het gebied van licht, geluid, beeld en special FX. En dat stopt nooit! 

Daarbij staan we ook zelf aan het roer van conceptontwikkeling, waarbij we technologische snelheid omarmen. We zijn voorloper als het gaat om evenemententechniek en beleving op locatie en krijgen er geen genoeg van dit zo veel en zo vaak mogelijk toe te passen. 

“Our team of passionate experts matches the latest technology with high-quality entertainment,
creating an experience that lives up to our name!”

Oftewel: beleving realiseren op locatie, dát zit in ons DNA. Onze mensen zijn dag en nacht in de weer om beleving te realiseren door de hele BeNeLux (en daarbuiten!). Of het nu gaat om projectmanagement, boekingen, op- en afbouw, planning, productie of het borstelen van onze kantoor-vis Eric: ze doen het met passie, kennis en kunde. En met een smile!

Bram

Manager operations

Christiaan

Show creator & Technicus

Douwe

CAT-specialist & technicus

Gijs

Audio-specialist & technicus

Bram

Creative director & trotse eigenaar

Cebas

Operations

Ritchie

Creative director & trotse eigenaar

Job

ICT-Eindbaas

Suzanne

Marketing tijger

Sanne

Projectmanager

Rick

Technicus

Tim

Technicus