2012, Nijmegen

How it all started!

Onze reis begon in 2012, waar wij (Bram en Ritchie) als Allround DJ ‘s Nederland aan het veroveren waren op bedrijfsfeesten en bruiloften. Regelmatig werden we geboekt en kwamen we, bepakt en bezakt, aan op locatie. De DJ-apparatuur was op orde, maar… in veel gevallen was het dat ook. Krakend geluid dat zeer deed aan je oren, oogverblindende verlichting dat je deed vermoeden dat je op een bouwplaats stond of een DJ-booth die van ellende nog-net-niet uit elkaar viel: we zijn er allemaal geweest.

En dit gebeurde allemaal op evenementen waarbij de rest allemaal zo goed in orde was: de catering klopte, de locatie was prachtig en de cocktails waren heerlijk. Alleen de DJ show zag er niet uit! 

Dit moest en kon anders:

het kan niet zo zijn dat je goede DJ’s boekt maar dat zij niet tot hun recht komen omdat de rest niet klopt. Dat was het moment dat we de DJ-booth inruilde voor de tekentafel: we gaan een product (de DJ + een sterk staaltje techniek) bedenken zodat al die bruiloften en bedrijfsfeesten écht spraakmakend worden. 

Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder en hebben we Nederland veroverd met onze DJ’s, onze shows en onze innovatieve techniek. We doen inmiddels meer dan 600 shows per jaar, werken voor de beste eventlocaties en organisatiebureaus en gaan, dag-in, dag-uit weer voor succes. En succes betekent bij ons: onze klanten voorzien van muzikaal entertainment en techniek van de bovenste plank. Geen twijfels over of de DJ het wel snapt, of de artiesten wel goed zijn en of de techniek het wel blijft doen. 

Dit doen we voor bedrijfsfeesten, bruiloften en borrels tot 1000 personen binnen B11 Events. Maar ook voor grote evenementen en festivals namens het grote broertje B11 Pro. En dit alles doen we met een team aan enthousiastelingen die begrijpen hoe het werkt. En wij? Wij pakken zo nu en dan zelf ook nog even een avondje draaien mee: cause that’s what we love to do. 

We hopen je snel te spreken!
Bram en Ritchie. 

de belevenismakers

Meet the team

Bram

Manager operations

Christiaan

Show creator & Technicus

Douwe

Audiospecialist & technicus

Ritchie

Creative director & trotse eigenaar

Bram

Creative director & trotse eigenaar

Cebas

Operations

Siem

Master of the lights! 

Ties

Technicus in opleiding

Luuk

Technicus in opleiding

Nathan

Technicus in opleiding

Gijs

Audio-specialist & technicus

Ben jij next?

Always on the lookout

“Creating life lasting memories by amazing the audience with innovative audiovisual shows and entertainment.”

Met een scherpe blik richten we ons op de markt, altijd voorop lopend in de stroom van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Om evenementen onvergetelijk te maken, blijven we continu op jacht naar de nieuwste techniek op het gebied van licht, geluid, beeld en special FX. En natuurlijk de beste DJ’s en artiesten. En dat stopt nooit! 

Daarbij staan we ook zelf aan het roer van conceptontwikkeling, waarbij we technologische snelheid omarmen. We zijn voorloper als het gaat om evenemententechniek en beleving op locatie en krijgen er geen genoeg van dit zo veel en zo vaak mogelijk toe te passen.