Bands, saxofonisten & vocalisten

Spraakmakende live artiesten

We werken met een selecte groep artiesten, bands en acts, waarvan we weten dat ze écht goed zijn.

Onze artiesten, bands en acts zijn altijd zelfvoorzienend. Is er techniek nodig? Dan regelen we dat zelf voor ze. Voor jou geen gedoe, maar één partner voor entertainment en techniek!

Soul-’n-Jazz-Tree-B11-Event-Group1

Welke artiesten en acts kan ik inhuren?

Soort artiest

How do I choose?

Hoe kies je de juiste artiest of band?

De zoektocht naar de perfecte live entertainment kan overweldigend zijn; er zijn net zoveel keuzes als er genres zijn. Waar begin je? Die vraag stelden wij onszelf negen jaar geleden. Sindsdien hebben we een exclusieve selectie van live artiesten samengesteld – professionals die uitblinken in hun vak, representatief zijn en bovenal, die feilloos jouw wensen kunnen vertolken.

Bij ons krijg je meer dan een optreden; je krijgt een ervaring die speciaal voor jou wordt vormgegeven. Onze specialisten gebruiken hun expertise om de artiest, band of het unieke concept te vinden dat naadloos aansluit bij jouw wensen. We nemen de tijd om jouw voorkeuren te begrijpen en zetten deze om in een live act die jouw gasten nog lang zal bijblijven.

Wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Geen probleem. Duik in onze selectie van topentertainers en bepaal zelf welke act het best bij je past. Neem een kijkje, kies je favoriet en neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Bel of mail ons gerust, daar zitten we voor!

De kosten van een Artiesten op locatie.

Dit varieert sterk, Houdt rekening met een budget vanaf €550,- voor losse artiesten, €2350,- euro voor bands en €1250,- euro voor concepten.

Waarvoor onze artiesten en acts geschikt zijn:

Bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels, openingen, festivals, publieksevenementen,  horecazaken, lounge events en veel meer.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Uitgebreid portfolio aan bewezen live artiesten en acts.

Van bruiloften tot bedrijfsfeesten en publieksevenementen.

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

De kosten kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van factoren zoals de ervaring van de artiest, de duur van het evenement, de locatie, en of extra apparatuur of diensten nodig zijn. Gemiddeld zou je ergens tussen €550 tot €4000 voor een live artiest of band  kunnen verwachten.

Een coverband boek je van A-tot-Z bij ons. Dit is altijd inclusief de benodigde apparatuur op locatie en transport. 

De kosten van een coverband worden bepaald door het aantal muzikanten, de benodigde apparatuur, de locatie en mogelijk een afdracht aan BUMA/Stemra. Wij geloven niet in kleine lettertjes: daarom ontvang je bij ons altijd een totaalprijs. Houd voor het huren van een coverband rekening met een budget vanaf 2350 euro. 

Nee, onze artiesten zijn zelfvoorzienend. Indien er apparatuur nodig is op locatie, voorzien wij dit altijd voor ze. 

Laat ons je helpen! We horen graag wat je plannen zijn en komen altijd met een passend aanbod aan artiesten of acts voor jouw evenement. 

Beschikbaarheid checken

Gratis advies ontvangen?

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid van onze DJ’s te checken en een offerte aan te vragen met alles wat je dient te weten.