B11 Events

DJ huren Limburg,
De feest dj voor jouw bedrijfsfeest.

Welkom bij B11 Events, dé ultieme bestemming voor het vinden van de perfecte feest DJ voor jouw bedrijfsfeest in Limburg. Wij begrijpen het belang van het kiezen van de juiste DJ om de sfeer en energie van jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Dankzij onze professionele DJ’s en uitgebreide ervaring, kunnen wij een onvergetelijke muzikale ervaring bieden voor elk bedrijfsfeest in Limburg.

DJ den bosch

Waarom een DJ huren voor jouw bedrijfsfeest

B11: uitspraak, B-eleven. Beleven <3

Op zoek naar die swingende, onvergetelijke sfeer voor jullie bedrijfsfeest in Limburg? Kies dan voor een DJ van B11 Events waar passie voor muziek en kennis van feesten samenkomen! Onze DJ’s zijn gespecialiseerd in het creëren van precies de juiste vibe voor elk soort evenement, van verjaardagsfeesten tot bruiloften en bedrijfsfeesten.

Wanneer je een DJ huurt bij ons, krijg je niet alleen een muziekprofessional, maar een complete ervaring. We verhuren een mooie lichtshow en hoogwaardige geluidsapparatuur, waardoor elke hoek van de dansvloer gevuld wordt met energie en ritme. Met een DJ uit Limburg is dansgarantie inbegrepen – wij draaien muziek die alle gasten op de dansvloer brengt.

Bij het plannen van jullie bedrijfsfeest, nemen we alle muziekwensen door en zorgen we dat elk detail klopt. Van de eerste beat tot het laatste nummer, onze DJ’s begrijpen wat een feest kan betekenen voor een team en hoe belangrijk het is om een onvergetelijk feest te leveren. Met DJ huren Limburg kun je direct beginnen met het realiseren van een bedrijfsfeest dat nog lang in herinnering zal blijven.

5.0
5/5

Wat maakt onze DJ's in Limburg speciaal?

In Limburg zorgen onze DJ’s al ruim 16 jaar voor onvergetelijke momenten op elk feest of evenement. Deze ervaring maakt hen uniek; ze zijn niet alleen vakbekwaam, maar draaien ook met grote passie. Onze DJ’s weten precies hoe ze de muziek feilloos in elkaar moeten mixen, zodat de dansvloer altijd gevuld is.

Bij ons vind je een complete show, van een gezellige DJ tot sfeerverlichting en stijlen muziek die passen bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft of een bedrijfsfeest, wij bieden de drive-in show die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Wij zijn bekend met de beste feestlocaties in regio Limburg en hebben de expertise om elk feest perfect af te stemmen op jullie wensen.

Kies voor onze DJ’s in Limburg en ervaar hoe wij jullie helpen om iedereen aan het dansen te krijgen. Onze professionele aanpak en veelzijdige muziekkeuze garanderen een avond die jullie gasten niet snel zullen vergeten. Bij ons staat jouw feest centraal, en wij plannen met zorg en aandacht om dat te realiseren

Waarom kiezen voor onze feest DJ in Limburg?

Bij ons kies je voor professionele allround DJ’s die perfect aansluiten bij jouw wensen voor het bedrijfsfeest. Met onvergetelijke ervaringen op feesten in regio Zuid-Limburg, bieden onze DJ’s de juiste mix van disco en andere muziekstijlen. Wij zijn dé feest DJ’s in Limburg die je zoekt voor het creëren van de perfecte sfeer op jouw bedrijfsfeest.

Waarom een Allround DJ van B11?

Een B11 DJ...

Altijd stijlvol & good looking!
de leeftijd van onze DJ’s varieert tussen de 22 en 38 jaar.

Ontzettend veel ervaring!
heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen. Masters achter de knoppen.

Heeft een professionele muziek carrière!
vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest. 

Is vlot en sociaal!
draait niet alleen lekker, maar mengt zich met jouw publiek en die verzoekjes wél draait.

TOC_D1_B2-71-scaled-1.jpg

heeft een professionele muziek carrière. vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest)

heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen (bakken aan ervaring)

Mil-en-yes-2.jpg

De perfecte DJ voor jouw feest in Limburg

Met onze feest DJ’s ben je verzekerd van een onvergetelijke avond in Sittard, de juiste sfeer bij jouw trouwlocatie in Limburg, en betrouwbare DJ’s voor fantastische bruiloften. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een feestelijke bruiloft of een andere feestavond: onze DJ’s zullen de juiste muziek draaien en de sfeer creëren die al jouw gasten zal betoveren. Bij DJ huren Limburg ben je aan het juiste adres voor de ultieme feestervaring.

Creating life lasting memories

Wat zeggen onze klanten over ons

Waarvoor onze DJ's geschikt zijn.

Bruiloften, bedrijfsfeest, borrels, openingen, festivals, publieksevenementen,  horecazaken, lounge events en veel meer.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Altijd een reserve DJ ready.

Van bruiloften tot zakelijke- & publieks events.

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Je kunt een DJ huren in Limburg door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website of door te bellen naar ons telefoonnummer.

Wij bieden allround DJ’s aan die gespecialiseerd zijn in het draaien van muziek voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagsfeesten.

Wij bieden onze DJ’s aan in zowel Noord-Limburg als Zuid-Limburg, inclusief steden zoals Venlo en Venray.

Wij voorzien in complete drive-in shows met professioneel licht en geluid, zodat jullie feestlocatie helemaal klaar is voor een onvergetelijk feest.

Ja, wij hebben ervaring met diverse feestlocaties in Limburg en denken graag met jullie mee om de perfecte locatie te vinden voor jullie feest.

Onze allround DJ’s hebben jaren ervaring en zijn experts in het aanvoelen van het publiek, om zo een onvergetelijk feest van te maken.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak te maken om jullie wensen door te nemen.

Ja, onze feest DJ’s zijn beschikbaar voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en bruiloften, en passen hun muziek daarop aan.

De tarieven variëren afhankelijk van de duur van het optreden, de locatie en eventuele extra wensen voor licht en geluid. Graag bespreken wij deze tarieven met je in een vrijblijvend gesprek. 

Ja, naast het verhuren van DJ’s bieden wij ook complete drive-in shows aan met professioneel licht en geluid, om zo jullie feest in Limburg tot een groot succes te maken. Onze DJ’s draaien met een grote passie voor muziek en weten precies welke dansbare muzieknummers de sfeer op jullie feest tot een hoogtepunt zullen brengen. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest, met onze dj limburg zorgen wij ervoor dat jullie de mooiste dag van je leven vieren met actieve dansbare muziek.

Wij plannen de drive-in show op een manier die perfect past bij jullie wensen en verwachtingen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Onze ervaren DJ’s zijn regelmatig te vinden op verschillende feestlocaties in Limburg en weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren. We willen jou nogmaals bedanken voor het kiezen van onze drive-in show en we garanderen dat je het feest van je dromen zult hebben, omdat ons team precies begrijpt wat jullie nodig hebben.