Artist

Onrust en Kluin

Onrust-en-Kluin-1030x579

Dit knotsgekke Brabantse DJ duo staat garant voor feest en gekkigheid! ONRUST&KLUIN brengt je de fijnste guilty pleasuresfoutste hits, lekkerste billenshakers en muziek waarbij de handjes gegarandeerd de lucht in gaan. In een rap tempo draait KLUIN de hits aan elkaar en zweept ONRUST (what’s in the name…) als MC het publiek op!

Het DJ duo is enkele jaren geleden ontstaan op festival Ploegendienst en laat sindsdien menig voetje tappen en billetje schudden. Ze zijn de meest interactieve feest-act die we hebben en overladen het publiek met opblaasdieren, “oh jaa dieeee”-platen en confetti tot in je onderbroek! Breng de gezelligheid naar jouw evenement en verwacht alles behalve een rustig avondje. Gas op die lollie!

De wereldbekende ‘Dixiemix’

  • Business events: Een echte tent-afbrekende show!
  • Festivals: Gezamenlijke sitdowns of met het hele publiek van links naar rechts…
  • Feestavond: Een extra beleving door deze feest-act op jouw feestavond!
  • 60 – 120 min. De gebruikelijke speeltijd van Onrust&Kluin! is 90 minuten.
  • Dak eraf! Ze zijn de meest interactieve feest-act die we hebben en overladen het publiek met: blitse gadgets, ‘ow jaaa dieeeee’-platen en natuurlijk confetti tot in je onderbroek.
  • Prijs vanaf: Onrust&Kluin! zijn te boeken vanaf €1.050,- (inclusief special fx)
Onrust-en-Kluin-1030x579

Beschikbaarheid checken

Ik wil Onrust en Kluin boeken!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid van Onrust en Kluin te checken of vraag via de knop een offerte aan met alles wat je dient te weten.