B11 Events

Jouw bruiloft DJ show

Op zoek naar de perfecte bruiloft DJ show voor jullie grote dag? Bij Onze DJ’s ben je aan het juiste adres! Met onze ervaren allround DJ’s zorgen we ervoor dat jullie trouwfeest onvergetelijk wordt. Of het nu gaat om het vervullen van jullie wensen of het creëren van een knalfeest op de dansvloer, onze bruiloft DJ’s staan voor jullie klaar.

06-05-Crotona-195-scaled.jpg

Waarom een bruiloft DJ boeken?

B11: uitspraak, B-eleven. Beleven <3

Het boeken van een bruiloft DJ bij B11 Event Group betekent kiezen voor een unieke, op maat gemaakte ervaring die jullie speciale dag complementeert. Onze allround bruiloft DJ’s, met jarenlange ervaring in de trouwbranche, zijn specialisten in het creëren van de perfecte sfeer. Ze zijn niet alleen ervaren DJ’s, maar echte sfeermakers die elk trouwfeest transformeren in een memorabel evenement.

Wanneer je kiest voor een bruiloft DJ huren via ons, kies je voor een DJ die nauwgezet luistert naar jullie wensen als bruidspaar. Of het nu gaat om die perfecte openingsdans, of de trouwfeest hits die jullie en jullie gasten willen horen, onze DJ’s zorgen ervoor. Met onze all-in aanpak krijg je niet alleen een DJ, maar een compleet verzorgde DJ-show, afgestemd op het totaalplaatje van jullie bruiloft.

Elke bruiloft is uniek en onze DJ’s begrijpen dat. Ze passen zich moeiteloos aan elk thema en elke sfeer aan, om ervoor te zorgen dat jouw feest precies wordt zoals je altijd al hebt gedroomd. Met B11 Event Group krijg je meer dan een DJ, je krijgt een ervaring die zowel jullie als bruidspaar als je gasten nog lang zullen herinneren.

5.0
5/5
23 Google reviews

Wat kan onze bruiloft DJ voor jullie betekenen?

Wanneer jullie besluiten een DJ in te huren voor jullie trouwfeest, dan is B11 Event Group de partner die jullie zoeken. Onze trouwfeest DJ’s zijn er niet alleen om muziek te draaien; ze zijn er om jullie bruiloft feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en muziekkeuze, waarbij jullie wensen centraal staan. Van het selecteren van het perfecte nummer voor jullie openingsdans tot het zorgen voor een knalfeest op de dansvloer, wij hebben onze ervaring waarop jullie kunnen vertrouwen.

Onze bruiloft DJ’s bieden dansgarantie, zorgen voor een feestelijke sfeer en zijn meesters in het draaien van verzoekjes. Elke bruiloft is uniek, en daarom passen we ons naadloos aan aan jullie feestlocatie en thema. We weten hoe we jullie en jullie gasten moeten verrassen met een mix van romantische ballads, opzwepende hits en alles daartussenin.

Jullie bruiloft verdient niets minder dan een speciale behandeling, en bij B11 Event Group zorgen wij ervoor dat jullie feest een ervaring wordt die nooit te vergeten is. Met onze DJ’s aan het roer van jullie muzikale reis, wordt jullie trouwdag werkelijk magisch.

Hoe kies je de beste bruiloft DJ?

Bij het inhuren van de perfecte bruiloft DJ spelen de ervaringen van andere bruidsparen een essentiële rol. Bekijk op onze website de lovende verhalen van koppels die hebben genoten van ons vakmanschap. Dit geeft jullie de zekerheid dat onze DJ’s jullie huwelijksfeest onvergetelijk zullen maken. Tijdens een kennismakingsgesprek zetten we jullie wensen centraal, en samen met onze allround B11 DJ’s zorgen we ervoor dat jullie trouwdatum wordt omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring.

Of jullie nu zelf een DJ willen kiezen of dat wij dat voor jullie doen, onze ervaren DJ’s staan garant voor een knalfeest met een volle dansvloer. Onze unieke toevoegingen, zoals een saxofonist of LED-show, maken jullie feest nog specialer. Met B11 Event Group weten jullie zeker dat jullie huwelijksfeest tot in de puntjes is georganiseerd. Jullie kunnen zorgeloos genieten van elk moment, terwijl wij ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op jullie speciale dag.

Waarom een Allround DJ van B11?

Een B11 DJ...

Altijd stijlvol & good looking!
de leeftijd van onze DJ’s varieert tussen de 22 en 38 jaar.

Ontzettend veel ervaring!
heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen. Masters achter de knoppen.

Heeft een professionele muziek carrière!
vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest. 

Is vlot en sociaal!
draait niet alleen lekker, maar mengt zich met jouw publiek en die verzoekjes wél draait.

TOC_D1_B2-71-scaled-1.jpg

heeft een professionele muziek carrière. vrijdag op Tomorrowland, zaterdag op jouw feest)

heeft minimaal 100 partijen gedraaid voordat ze bij ons kwamen (bakken aan ervaring)

Mil-en-yes-2.jpg

Wat maakt onze DJ shows uniek?

Wat onze bruiloft DJ shows uniek maakt, is de persoonlijke touch die wij aan elk trouwfeest geven. De talloze bruidsparen die voor onze service hebben gekozen, bevestigen dit keer op keer. Zij prijzen onze allround DJ’s, die met hun ruime ervaring en aandacht voor detail, naadloos aansloten bij hun wensen en de sfeer van hun speciale dag perfect wisten te vangen.

Onze allround DJ’s zijn niet alleen muziekexperts, maar ook meesters in het creëren van de juiste ambiance voor jullie trouwfeest. Met jullie wensen als leidraad en een spectaculaire lichtshow, transformeren zij elke locatie in een magische setting. Jullie wensen staan centraal in elke fase van het planningsproces, en we garanderen dat elk aspect van het feest tot in de puntjes geregeld is.

Waar jullie trouwfeest ook plaatsvindt, onze ervaren DJ’s zorgen ervoor dat jullie bruiloftsfeest een evenement wordt dat jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten. Met hun aanpassingsvermogen en aandacht voor jullie wensen, zetten zij de toon voor een onvergetelijke viering. Met B11 Event Group aan jullie zijde, weten jullie zeker dat jullie feest in handen is van professionals die jullie wensen goed begrijpen en tot leven kunnen brengen.

Ik heb interesse!

Hoe maakt onze bruiloft DJ jullie feest onvergetelijk?

Bij B11 Event Group zorgen onze getalenteerde bruiloft DJ’s voor een onvergetelijk trouwfeest met een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste hits. Van die tijdloze klassiekers die iedereen kent en liefheeft tot de meest actuele hits die de dansvloer in vuur en vlam zetten, wij hebben het allemaal. Onze muziekselectie wordt perfect afgestemd op jullie en jullie gasten, zodat iedereen van elk moment kan genieten. Of jullie nu een groots huwelijksfeest plannen of een meer intieme bruiloft voor ogen hebben, onze DJ’s zijn bedreven in het draaien van allround muziek die iedereen aanspreekt. 

Van de jongste feestgangers tot de oudere generatie, wij zorgen ervoor dat iedereen op jullie feest zich vermaakt. Jullie feest is uniek en jullie wensen staan bij ons centraal. Onze bruiloft DJ’s zetten zich volledig in om jullie trouwfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Ze luisteren naar jullie voorkeuren, letten op de details en zorgen ervoor dat het feest precies zo wordt als jullie het voor ogen hebben, waardoor jullie bruiloft een gebeurtenis wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Creating life lasting memories

Wat zeggen onze klanten over ons

Waarvoor onze DJ's geschikt zijn.

Bruiloften, bedrijfsfeest, borrels, openingen, festivals, publieksevenementen,  horecazaken, lounge events en veel meer.

Waarom B11?

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Altijd een reserve DJ ready.

Van bruiloften tot zakelijke- & publieks events.

Altijd uitgebreid persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Het inhuren van een professionele bruiloft DJ zorgt ervoor dat jullie feest een groot succes wordt. Een ervaren DJ weet hoe hij de juiste sfeer kan creëren en jullie gasten op de dansvloer kan krijgen.

Een allround DJ kan een breed scala aan muziekgenres draaien, waaronder pop, rock, jazz, dance, R&B, en zelfs specifieke verzoeken die bij jullie bruiloft passen.

Een complete DJ show omvat niet alleen de muziek, maar ook de verlichting, geluidssystemen, en eventueel live-entertainment zoals een saxofonist. Zo wordt jullie feest tot in de puntjes geregeld.

Bij B11 hebben jullie de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met de DJ die jullie feest zal verzorgen. Zo kunnen jullie er zeker van zijn dat de DJ perfect aansluit bij jullie wensen en muzieksmaak.

Een DJ met een live-saxofonist brengt een extra element van live-entertainment naar jullie feest. Dit zorgt voor een spetterende en unieke ervaring op de dansvloer.

Bij B11 helpen we jullie graag met het plannen van jullie openingsdans. Samen met de DJ kunnen jullie het perfecte nummer selecteren en eventueel speciale effecten toevoegen aan deze bijzondere dans.

 

Bij B11 Events hanteren we all-in prijzen voor het huren van een bruiloft DJ. Zo zijn jullie verzekerd van een professionele DJ show zonder verrassingen achteraf.

Bij B11 zijn de reiskosten inbegrepen in de all-in prijzen. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie feest, zonder je zorgen te hoeven maken over bijkomende kosten.

Aangezien bruiloft DJ’s vaak ruim van tevoren worden geboekt, raden we aan om jullie DJ zo vroeg mogelijk te reserveren. Op deze manier kunnen jullie ervoor zorgen dat jullie favoriete DJ beschikbaar is op jullie trouwdatum.

Onze bruiloft DJ’s hebben ruime ervaring in het entertainen van bruidsparen en hun gasten. Met professionele geluidsset-ups, sfeervolle verlichting en een aanstekelijke muziekselectie zorgen zij voor een spetterend huwelijksfeest dat perfect past bij jullie en jullie gasten.

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.