What we do

Event agency

B11 Event Group is meer dan alleen een event agency. Wij zijn de makers van momenten, de bouwers van levendige evenementen, en de architecten van memorabele ervaringen. Ons gepassioneerde team, gevestigd in Nederland, creëert op maat gemaakte evenementen die uw gasten zullen verbazen en inspireren.

B11-Event-Group-EVENT-productions-scaled.jpg

Gespecialiseerd in Zakelijke Evenementen

Of u nu een zakelijk netwerkevenement, een productlancering, een teambuilding of een conferentie plant, onze specialisten bij B11 Event Group zorgen ervoor dat elk aspect van uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Onze diensten omvatten locatieselectie, evenementontwerp, logistiek beheer, leveranciersmanagement, en nog veel meer.

Creatief en Innovatief

Als toonaangevend event agency staan we bekend om onze creatieve en innovatieve aanpak. We geloven dat elk evenement uniek moet zijn en een weerspiegeling van uw visie en waarden. Daarom leveren wij maatwerk, bedenken we originele concepten en gebruiken we de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde ervaring te creëren.

Onze Klantenservice

Bij B11 Event Group staat klanttevredenheid centraal. We zorgen voor een soepele communicatie gedurende het hele proces en gaan altijd die extra mijl om uw verwachtingen te overtreffen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom B11 Event Group de favoriete event agency is van organisaties en individuen die op zoek zijn naar buitengewone evenementen. Laat ons uw droom tot leven brengen!

Creating life lasting memories

Wat zeggen onze klanten over ons

Bram Hendrik

Beschikbaarheid checken

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Bram om beschikbaarheid te checken en een offerte aan te vragen.

Bram Hendrik