B11 Group

Allround DJ boeken in Nijmegen

DJ - Bram van der Schaeghe

Wil jij een DJ boeken in Nijmegen? Bij B11 boek je de beste Allround DJ’s van Nederland! Ook in Nijmegen kun je een ervaren Allround DJ boeken, inclusief een spetterende show! Onze DJ’s hebben minimaal 200 bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen gedraaid voordat ze bij ons terecht gekomen zijn. Daarnaast is onze show uniek in zijn soort: met een eye-catcher als DJ-booth, sprankelend geluid van A-kwaliteit en de nieuwste lichtshow van Nederland maken we van iedere locatie een dansparadijs! Kijk vooral naar onze klantervaringen en lees over wie jou voor waren en hoe wij hun feestavond tot een daverend succes hebben gemaakt, waar nog lang over nagepraat wordt!

We hanteren een hoge standaard als gaat om Allround DJ’s op de feesten en partijen die wij verzorgen. Onze DJ’s zijn niet alleen erg goed in muziek, maar ook sociaal, flexibel en representatief. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek moeten lezen! In Nijmegen werken we regelmatig bij de MeesterproefFort Lent, Café van Rijn en vele andere locaties.

Je kunt bij ons gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen als je op zoek bent naar een DJ in Nijmegen. Laat je gerust informeren over de mogelijkheden, we staan je graag te woord.