WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!
Productions - B11 Event Group

Organisatiebureaus

Betrouwbare partner voor organisatiebureaus

Als organisatiebureau begrijpen we dat je een partij zoekt die constante (hoge) kwaliteit kan leveren, scherpe deals kan bieden en flexibel is. B11 Events & Agency ontzorgt je op het gebied van evenemententechniek en/of entertainment. Deskundigheid op het gebied van licht, geluid en beeldapparatuur en een breed assortiment aan materialen, artiesten, DJ’s en bands zorgen ervoor dat we aan een breed scala aan vragen een mouw kunnen passen.

Duidelijke afspraken vooraf, duidelijk aantoonbare kwaliteit op het evenement en goede evaluatie achteraf. We groeien graag mee! Niet voor niets werken we op dit moment voor een select aantal organisatiebureaus, waar we aan een half woord genoeg hebben. Waar we trots op zijn! De verwachtingen zijn hoog, maar dat mag ook. We willen waarmaken wat we beloven; beleven op ieder evenement. Of dat nu gaat om een presentatie, een congres, een bedrijfsfeest of netwerkborrel: ieder evenement telt.

We zijn een bewezen organisatie op het gebied van entertainment en techniek. Niet voor niets werken we al jaren voor top evenementenbureaus in Nederland. Met een sterk team aan professionals, een breed assortiment aan producten en een solide artiestenportfolio, zijn we een continue factor voor evenementenbureaus. Je weet wat je aan ons hebt, keer op keer weer. Onze communicatie verloopt flexibel, we zijn snel en komen altijd met gedegen advies waar je wat aan hebt; zowel jouw klant als jij.

Mogen we bij je langskomen?

Hoe gaan wij te werk?

 • Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking maken we een afspraak om langs te komen, maar jullie zijn ook meer dan welkom bij ons!

 • Brainstormen

  Graag inventariseren we waar je behoefte ligt. Welke hulpvragen op het gebied van techniek en entertainment heb je? Wat is jullie werkwijze? Hoe kunnen wij bijdragen aan jullie succes?

 • Voorstel en afspraken

  Waar mogelijk krijg je van ons een voorstel waar je mee kunt werken. Daarnaast leggen we afspraken vast en zijn we continu bereikbaar om je van dienst te zijn.

 • Productie

  We voeren een productie uit in opdracht van jou. We schakelen continu en zorgen voor het beste resultaat voor jou en je klant.

 • Evaluatie

  We evalueren. Hoe ging het? Wat vond je van ons? Wat ging goed, wat niet en wat zou beter kunnen? Dit doen we secuur; wij geloven erin dat met continue evaluatie de beste samenwerking ontstaat. Zo eentje waar je aan een half woord voldoende hebt, we weten wat jullie verwachten en al jullie hulpvragen kunnen beantwoorden.