WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

Locaties

Vaste partner van iedere locatie

Werkzaam bij of eigenaar van een horeca- of evenementenlocatie en op zoek naar een vaste partner voor evenemententechniek en/of entertainment? B11 Events & Agency is je partner. Wij begrijpen als geen ander dat kwaliteit gewaarborgd moet worden, dat je weet wat je aan ons hebt en dat snel kunnen schakelen belangrijk is.

Het is niet voor niets dat wij al tientallen locaties in Nederland maandelijks, al dan niet wekelijks voorzien van evenemententechniek, entertainment en advies. Een aanspreekpunt voor alles. Telefoontjes worden direct beantwoord, e-mail zo snel als we kunnen. En wat we leveren is goed, zoals het hoort.

Continuïteit is belangrijk; het kan niet de ene keer perfect zijn en de andere keer matig. Als locatie is het belangrijk dat je achter hetgeen staat wat je aanbiedt aan de klant. Daarom inventariseren we de locatie grondig, zodat we zeker weten dat wat we plaatsen aan techniek klopt. We kijken verder dan het aantal stopcontacten en de plek ‘waar de DJ komt te staan’. Dit doen we, zodat we op afstand meteen weten waar je het over hebt. Zo kunnen we ons snel aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Mogen we bij je langskomen?

Hoe gaan wij te werk?

 • Kennismaking

  Na een telefonische kennismaking komen we graag een kop koffie drinken op jouw locatie (mits de koffie goed is).

 • Locatiebezoek

  We horen graag wat je hulpvragen zijn, bekijken de locatie en inventariseren waarmee we je van dienst kunnen zijn.

 • Voorstel op maat

  We maken een overzicht van producten en diensten voor je locatie, volledig op maat.

 • Bereikbaar

  We ondersteunen je direct met hulpvragen omtrent techniek en entertainment en helpen vragen van je klanten te beantwoorden.

 • Productie

  We dragen bij aan de productie van een gebeurtenis waar je ons bij nodig hebt. Dit doen we zoals afgesproken, op ons best.

 • Evaluatie

  We evalueren, stellen bij waar nodig en blijven onze samenwerking optimaliseren. Constante hoge kwaliteit, flexibiliteit en service van het hoogste niveau!