WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

ALLES UIT HANDEN GEVEN?

Hoe lekker is het als alles voor je geregeld wordt?

Bruiloft

Verjaardag

Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonie

Van het ontvangst van de gasten tot aan het moment dat jullie de ruimte verlaten; onze eventmanager zorgt ervoor dat het tot in de puntjes geregeld wordt. De BABS moet duidelijk te verstaan zijn, de gasten moeten jullie vanuit ieder punt in de ruimte kunnen zien, de verlichting moet perfect zijn. De decoratie moet kloppen, de techniek ook. We zorgen ervoor dat de ceremonie vlekkeloos verloopt!

HET ‘JA’-WOORD ZONDER ZORGEN

Maak een afspraak

Bruiloft

Verjaardag

Bruiloft

Ons netwerk bestaat uit ervaren event- en weddingplanners. Zij weten tot in de kleinste details wat er nodig is om jouw bruiloft magisch te laten zijn. Of het nu gaat om locaties, catering, entertainment, techniek of decoratie; we know what to do! Graag ontzorgen we je, zodat jij kan genieten van de dag van je leven.

WEDDING PLANNING TO THE MAX

Maak een afspraak

Verjaardag

Huwelijksceremonie

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet 16 met een hippe DJ, leuke (alcoholvrije) cocktailbar en een artiest of een 50-jarig verjaardagsfeest met een goede band, uitgebreide catering op een sfeervolle locatie… We helpen je er graag mee! Graag koppelen we je aan de juiste eventplanner om van het verjaardagsfeest een dag om nooit te vergeten te maken.

VAN SWEET 16 TOT SARAH

Maak een afspraak

Huwelijksceremonie

Bruiloft