WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

Jubileum

Een datum om nooit te vergeten!

De dag komt eraan; je bent 12,5 jaar getrouwd (of 12,5 jaar geleden gescheiden?), 5 jaar in dienst (of al 5 jaar met pensioen?). Van welke aard je jubileumfeest ook is; maak er een feest van om nooit te vergeten! De band start een soundcheck, de DJ test zijn platen en onze technici leggen de laatste hand aan het licht. Alles moet perfect zijn vanavond. Wij maken je jubileumfeest compleet met een DJ show, artiest of band! Een DJ boeken voor jouw jubileumfeest, dat doe je bij B11 Events!

Omdat wij goed zijn! We garanderen succes door een aantal zaken, te beginnen met de DJ. Er staat altijd een DJ voor je die minstens 200 bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen heeft gedraaid. Daarnaast doen zij nog steeds minimaal 75 shows per jaar, dit houdt ze up-to-date. Mocht hij of zij ziek zijn, staat er altijd een reserve DJ klaar! Onze lichtapparatuur is het nieuwste-van-het-nieuwste, allemaal LED en DMX geprogrammeerd; hierdoor gaat alles mee op de muziek en garanderen we een gave lichtshow! Het geluid is van A-kwaliteit, sprankelend helder en geschikt voor iedere locatie.

Komen jullie ook een kopje koffie drinken?

Hoe gaan wij te werk?

 • Kennismaking

  We maken telefonisch kennis met elkaar en zijn erg benieuwd naar je plannen.

 • Brainstormen

  We bespreken wat je van ons verwacht en geven je advies op het gebied van entertainment en techniek.

 • Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen een offerte op maat.

 • De feestavond

  En dan komen we aan bij het mooiste onderdeel, de feestavond. Hier gaan wij samen met jullie een fantastische feest creëren.