WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

Bruiloften

Maak er een onvergetelijke dag van!

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Precies dáárom moet alles op die dag perfect zijn! Graag dragen we bij aan deze dag en voorzien we je bruiloft van de juiste techniek, DJ, band of artiest. Van ceremonie tot bruiloftsfeest, van openingsact tot sluitingsdans.

Een van onze veel geboekte acts is de DJ And Sax act. Onze saxofonisten behoren tot de beste van Nederland en spelen vloeiend met onze DJ’s. Kippenvel gegarandeerd! Bruiloft DJ huren? Dat doe je bij ons!

Omdat wij goed zijn! We garanderen succes door een aantal zaken, te beginnen met de DJ. Er staat altijd een DJ voor je die minstens 200 bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen heeft gedraaid. Daarnaast doen zij nog steeds minimaal 75 shows per jaar, dit houdt ze up-to-date. Mocht hij of zij ziek zijn, staat er altijd een reserve DJ klaar! Onze lichtapparatuur is het nieuwste-van-het-nieuwste, allemaal LED en DMX geprogrammeerd; hierdoor gaat alles mee op de muziek en garanderen we een gave lichtshow! Het geluid is van A-kwaliteit, sprankelend helder en geschikt voor iedere locatie.

Komen jullie ook een kopje koffie drinken?

Hoe gaan wij te werk?

 • Kennismaking

  We maken telefonisch kennis met elkaar en zijn erg benieuwd naar je plannen.

 • Brainstormen

  We bespreken wat je van ons verwacht en geven je advies op het gebied van entertainment en techniek.

 • Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen een offerte op maat.

 • De feestavond

  En dan komen we aan bij het mooiste onderdeel, de feestavond. Hier gaan wij samen met jullie een fantastisch feest creëren.