WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

Een wereld van live muziek voor alle evenementen.

Ontdek onze groeiende community van unieke Nederlandse artiesten.

Onze DJ agency is gevuld met de top van Nederland als het gaat om allround DJ’s. Ze draaien minimaal 75 keer per jaar, hebben meer dan 200 bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen gedraaid en weten wat ze doen. Ze zijn representatief, flexibel en draaien wat het publiek wil. Daarnaast zijn zij mixtechnisch erg sterk en kan het zo maar eens voorkomen dat je ze overdag op de radio hoort, maar in de avond op jouw feest staan. Je kunt bij ons gemakkelijk een goede en ervaren DJ boeken!

DJ boeken?

 • Bruiloft DJ

  Van openingsact tot sluitingsdans: onze bruiloft DJ’s weten precies  wat ze moeten doen om de avond van je leven te maken! Stilstaan is eigenlijk geen optie!

 • Club DJ

  Maak van iedere locatie een club met onze club DJ’s! Deze DJ’s zijn in de weekend vaak te bewonderen in de beste clubs van Nederland, maar voor een keer misschien ook wel op jouw feest?

 • Allround DJ

  De Allround DJ’s van B11 draaien alles! Verzoekjes zijn nooit te gek en er wordt heel goed geluisterd naar jouw wensen. Dit kan niet anders dan slagen!

 • Lounge DJ

  Onze Lounge DJ’s verzorgen de perfecte muzikale ambiance tijdens een borrel, diner of rustige aangelegenheid. Niet te aanwezig, maar duidelijk hoorbaar. Genieten!

Onze

helden