WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!

Een wereld van live muziek voor alle evenementen.

Ontdek onze groeiende community van unieke Nederlandse artiesten.

Onze artiesten zijn ware entertainers. Naast dat zij ontzettend muzikaal zijn, een enorm improvisatievermogen hebben en er ook nog eens leuk uit zien, zijn ze ontzettend interactief met het publiek. Onze artiesten zijn zowel akoestisch als in combinatie met één van onze DJ’s te boeken. Samen met de DJ maakt de artiest er een spektakel van. Onze DJ’s spelen vloeiend in combinatie met bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist! Beleving is gegarandeerd. Saxofonist huren? Dat doe je bij ons!

Artiesten

 • Saxofonist

  Onze saxofonisten zijn van topniveau, ze weten op vrijwel iedere muziekstijl een toevoeging te vinden. De microfoon op de saxofoon is draadloos, hierdoor kan de saxofonist de hele zaal door!

 • Zanger of zangeres

  Akoestisch, in combinatie met een pianist of samen met een DJ: onze zangers en zangeressen draaien hun hand niet om voor een stukje uitdaging! Kippenvel gegarandeerd, op ieder evenement.

 • Violist

  Een violist in combinatie met een DJ? Je zult je verbazen wat dit op kan leveren! Onze violisten komen rechtstreeks van het conservatorium en spelen ze sterren van de hemel.

 • Percussie

  Okay, roll the drums! Geef ieder evenement ‘The Ibiza Touch’ met onze percussionisten. Samen met de DJ maakt hij er een waar spektakel van!

Een greep uit

onze helden

Bram van Roosmalen - B11 Event GroupCasper Spoelstra - B11 Event GroupAllround DJ - B11 Event GroupKasper Rijkers - B11 Event GroupMi Lou - B11 Event GroupBram Vanderschaeghe - B11 Event GroupStevan van der Wee - B11 Event GroupTim Kobios - B11 Event GroupTim-Paardekooper - B11-Event-Group