WeCreativez WhatsApp Support
Het B11 team staat voor je klaar als je nog wat meer wilt weten. Je kan ons alles vragen!
WhatsApp ons!
B11 Logo
MET JULLIE
INNOVATIEF
FLEXIBEL
IN 2019
BELEVEN

Wij voegen bijzondere muzikale beleving toe op bruiloften en feesten

Je hebt ons gevonden! En dat is goed, want wij gaan jouw bruiloft, verjaardag, borrel of ander evenement voorzien van BELEVING. Bij ons ben je namelijk aan het goede adres als je op zoek bent naar een spetterende DJ show, de beste live artiesten van Nederland, de nieuwste showtechniek op het gebied van licht, geluid, beeld en special FX en een sterk staaltje organisatorisch inzicht. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw evenement er eentje wordt om nooit meer te vergeten, waar nog lang over nagepraat wordt!

DJ-shows

B11 DJ Show - B11 Event Group

Iets te vieren? Onze DJ shows maken van iedere gelegenheid een knalfeest! Gewapend met een vlotte, ervaren en representatieve DJ, de nieuwste licht- en geluidsapparatuur én onze unieke LED Design DJ booths komen we graag jouw kant op! Meer weten? klik hier!

Artiesten & Acts

Artiesten en Acts - B11 Event Group

Van coverband tot jazzband, van DJ en saxofonist, boek enkel de beste artiesten bij B11! We denken graag met je mee als het gaat om de muzikale invulling van jouw event.  Meer weten? Klik hier!

Organisatie

Hulp nodig met (een deel) van de organisatie van jouw bruiloft, jubileumfeest of ander evenement? Met onze expertise en ons sterke netwerk in de branche maken we van jouw plannen een top evenement! Meer weten? Klik hier!

Wie jullie voor gingen

KLANTEN OORDEEL:

B11 Review - B11 Event Group

Sandra Frasa-ter Wengel

Op 1 september 2018 zijn wij getrouwd, waarbij Bram ons een TOP feest heeft bezorgd. Goede communicatie vooraf maar ook al onze wensen uit laten komen de avond zelf. Gezellige , vlotte gast die we zeker in gedachte houden voor een volgend feestje!

B11 Review - B11 Event Group

Anna-Maria Mantel-Giannattasio

Superbedrijf met een hart voor events en muziek. – Puur Events

B11 Review - B11 Event Group

Lenneke Anderson

Begin dit jaar heb ik de hulp ingeroepen van B11 events & agency voor het organiseren van een personeelsfeest. Door de kennis, ervaring en contacten hebben wij het leukste feest, op een hele gave locatie neer mogen zetten. – Albert Heijn Presikhaaf