On The Rocks & B11 opening

De opening van ons nieuwe pand aan de Roggeweg in Nijmegen moest natuurlijk baanbrekend zijn. Samen met zusterbedrijf On The Rocks (marketing- en communicatiebureau) was dit dé uitgelezen kans om onze klanten, partners en familie te laten zien waar we toe in staat zijn en… hoe tof ons nieuwe pand is geworden!
Hiervoor heeft B11 de totaalorganisatie op zich genomen. Na creatieve brainstorm sessies was het programma helder: we maken onderscheid tussen een zakelijk dagprogramma en een informele feestavond, welke naadloos in elkaar over zouden moeten lopen.

Wat je dan krijgt? Een programma boordevol leuke sprekers, talentvolle DJ’s en live artiesten. Vanzelfsprekend inclusief de allergrootste show die we konden bouwen in onze ruime loods. We maakten hierbij gebruik van diverse soorten lichteffecten en bouwden een LED videowall welke gesynced was met de lichtshow.

Bezoekers werden voorzien van een bedrukte donut bij binnenkomst en een glas prosecco vanuit de XXL Champagnetoren. Daarna werden mensen door ons kantoor heengeleid. Klinkt stoffig, totdat je van je kantoor een interactief museum maakt. Het gehele kantoor werd omgetoverd met geavanceerde eventtechniek om alle facetten dat B11 en On The Rocks beheerst op speelse wijze te tonen.

Eenmaal in de loodsruimte, begeefden ze zich in een ware club. Inclusief Karma Kebab, want een lege maag: dat kan natuurlijk niet. De cocktailbar van Bar Company was een regelrechte hit en het werd laat… heel laat. Op naar ons jubileum!

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie voor vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten.