Hager Nederland opening nieuwe locatie

Voor Hager Nederland was de missie simpel: we hebben een super tof nieuw pand, dat grandioos geopend moet worden. Hiervoor werd de technische productie voor dit vierdaagse openingsfestival uit handen gegeven aan B11 Event Group.

Hier waren we verantwoordelijk voor audio, beeld, special FX en lichtapparatuur op locatie. Het programma begon dagelijks formeel met toespraken en workshops. Hiervoor werkten we met onze geavanceerde microfoon- en audiosystemen en draagden we zorg voor beeld in volle scherpte. De klap op de vuurpeil was een voice-over introshow, welke getoond werd op alle schermen. De show is gecomponeerd in onze studio en voorzien van een passende voice-over. Na deze show, was er een aftelmoment waarop de directie bij ‘0’ op een grote Red Button drukte. Dit triggerde de orkestrale muziek, de special FX (hier werden Sparxtars voor gebruikt, een koudvuur effect) en de 6 confetti kanonnen rondom het podium.

Voeg hier DJ’s aan toe met onze live saxofonisten en je krijgt een ongekende sfeer gedurende dit super toffe openingsfestival. We kunnen niets anders zeggen: een grandioze opening.

Ik wil meer weten!

Neem contact op met Ritchie voor vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten.